Autori | Urednički odbor | Forum | Kontakt
2.492 učitanih stranica u zadnja 24 sata | 1168 objavljenih članaka
Pretraga Popis članaka
Odabir naslova iz kategorije AKTUALNOSTI
STRUČNO PUTOVANJE U JUŽNI TIROL Posjet stručnjaka za Keep in Touch sisteme pokrivanja voćnjaka Sumnja da su neonikotionidi odgovorni za oštećenja mozga Savjetovanje voćara 2014 Rasadnik Levidi Seminar „GLOBALGAP“ - Norma za voćare, povrtlare i ratare 7. znanstveno-stručno savjetovanje hrvatskih voćara BIOFACH 2012. Artiče 2012 Objavljene Tehnološke upute za integriranu proizvodnju za 2012. godinu
Vezani članci
6. međunarodni voćarski sajam Donji Kraljevec 02.-04. rujna 2011. Veljača 2011. Program 6. savjetovanja hrvatskih voćara s međunarodnim sudjelovanjem Prednosti i nedostaci proizvodnje jabuka (voća) na velikim voćarskim gospodarstvima Kalkulator infekcija jabuka - krastavost Listopad, studeni 2008: Voćarski biti ili ne biti Kolovoz 2008. - Voćarstvo i dopust 2. put - Kolovoz 2008. - Voćarstvo i dopust drugi put Ranko Vlahović, neretljanski Don Quijote 3. znanstveno-stručno savjetovanje hrvatskih voćara, Sveti Martin Globalni trendovi u poljoprivredi, utjecaj na voćarstvo i odgovori BCS (Bayer Crop Science) na ove izazove Tuča i postavljanje protugradne mreže Jurica Pavelić, pomlađeni voćar pozitivne energije 14.10.2007: Dan voća Koprivničko-križevačke županije - Dan voća Koprivničko-križevačke županije Ivan Grgar, voćar i tri četvrt Ljetne sorte jabuka Syngenta - Novi katalog Syngente Travanj - Kraj ožujka i početak vegetacije :) - Travanj - Kraj ožujka i početak vegetacije :) Ožujak - Ma jel' se to isplati? - Ožujak - Ma jel' se to isplati? Što je novo u budućem sortimentu jagoda u Sloveniji Veljača - Statistika i analiza IA voćarskog portala poslije 31. dana izlaženja. - Veljača - Statistika i analiza IA voćarskog portala i IA voćarskih novina poslije 31. dana izlaženja

7.-9. 2. 2008: FRUIT LOGISTICA - BerlinDatum objave: 26.12.2007.

09.02.2008.
FRUIT LOGISTICA - Berlin

Sjećate li se prošlog poziva na FRUIT LOGISTICU koji se održao također u veljači, ali ove godine? Ako ne potražite ga u "Aktualnostima".
Ove godine, na istom mjestu, također u veljači, ali od 7. do 9. veljače 2008. godine, također u Berlinu, održat će se u organizaciji Berlinskog sajma voćarski i povrćarski sajam FRUIT LOGISTICA!

Sajam FRUIT LOGISTICA pruža mogućnost svim privrednim subjektima uključenim u proizvodnju i trgovinu voćem i svih elemenata potrebnih za voćarstvo da prezentiraju svoje usluge počevši od uzgoja voća do prodaje.

Opis sajma vam se nalazi na pozivu na FRUIT LOGISTICU ove godine, a mi vam namjerno nećemo dati link jer vjerujemo da ste već dovoljno bliski s našim portalom da ćete ga lako naći :)
Ovaj put ćemo vas upoznati s novostima u odnosu na prošlu FRUIT LOGISTICU.

Prvo ćemo vas pozvati da skinete (downloadate) statistiku posjetitelja na sajmu koji smo preuzeli sa službenih stranica: download. Kao što vidite, ako razumijete engleski, većina posjetitelja je iz Europske Unije (68,9%), oko trećina posjetitelja je iz sektora kupnje i prodaje, te oko trećina iz sektora proizvodnje, a podatak da je 78,1% posjetitelja na vodećim pozicijama u svojim firmama govori da ćete tamo moći razgovarati s pravim osobama i da ćete imati s kime razmjeniti iskustva.

I konačno, ako se pitate koliko je zastupljeno voćarstvo, a koliko povrćarstvo tada možete vidjeti da je voćarstvo (kroz svježe voće) zastupljeno s 55,8%.
Što se tiče prošle FRUIT LOGISTICE, preko 96,9% posjetitelja bi preporučilo sajam, a 91,6% će ga opet posjetiti.

Druga zanimljiva anketa je ona o izlagačima, možete ju skinuti također: download
Ona nam daje informacije o izlagačima, i to da se 52,1% izlagača na sajmu 2007. godine bavilo voćarstvom. ostali rezultati govore uglavnom o tome koliko su izlagači zadovoljni svojim marketinškim i prodajnim aktivnostima omogućenima na FRUIT LOGISTICI 2007, te da će velika većina od 93,9% izlagača nastupiti i 2008. godine. Sve to je jamstvo sadržajne FRUIT LOGISTICE 2008.

Ovaj sajam svakako preporučujemo svim voćarima te ih pozivamo da se dodatno informiraju na slijedećim linkovima:
http://www1.messe-berlin.de/vip8_1/website/MesseBerlin/htdocs/www.fruitlogistica.de/en/General_Info/Statistical_Details/index.html

KOMENTARI

Nema komentara


Da biste mogli poslati komentar morate se ulogirati!
 
oglas
oglas
oglas
oglas
 
Struktura Posjećenost
 • Broj stranica: 1168
 • Broj znakova: 3.312.245
 • Broj fotografija: 1.313
 • Broj crteža: 135
 • Broj tablica: 190
 • Broj grafikona: 45
 • Broj histograma: 1
 • Broj videa: 3
Struktura Posjećenost
 • Broj posjetitelja: 34.242
 • Broj učitanih stranica: 67.527
 • Broj pogodaka s pretraživača: 1.303
VIDI WEB TOP 100